نازایی هنگامی اتفاق می افتد که یک زوج در زندگی مشترک بعد از روابط جنسی منظم، بدون استفاده از روش های پیشگیری ، طی ۱۲ ماه قادر به باروری نباشند. البته در سنین بالای ۳۵ سال بعد از۶ ماه روابط جنسی منظم بدون جلوگیری را نیز نازایی می گوییم و نیاز به مراجعه به پزشک و درمان وجود دارد.
📄 در ۹۰ درصد زوجها طی یکسال باروری اتفاق می افتد. حدود ۷/۴ درصد تا ۱۵/۵ درصد از زوج ها مشکلات ناباروری را تجربه می کنند . با این وجود توجه داشته باشید که برای اغلب موارد نازایی درمان وجود دارد. برخورد اولیه و صحیح با زوج نازا یکی از مهمترین ارکان در طبابت میباشد چون میتواند در پیگیری و ارزیابی و حتی درمان بسیار کمک کننده باشد. یادمان باشد که نازایی مشکل زوجین می باشد و بایستی هر دو نفر در همه مراحل اعم از تشخیص و درمان حضور فعال داشته باشند . انواع نازایی: نازایی اولیه یعنی تا کنون هیچ بارداری اتفاق نیوفتاده است نازایی ثانویه یعنی حداقل یک بارداری قبلا رخ داده است ولی به منزله داشتن فرزند زنده نیست.
📄 علل کلی نازایی: فاکتور مردانه ، فاکتور زنانه ، علل ناشناخته ، بیماریهای سیستمیک مانند چاقی ، بیماریهای عفونی و خودایمنی ، نارسایی مزمن کلیه ، عوامل ایمونولوژیک و ….. البته علل شایع را در پستهای بعدی بطور خلاصه و مفید توضیح خواهم داد
💠 به منظور کمک بهینه برای زوجین نازا ، ویزیت آنلاین در نظر گرفته شده تا در محیطی امن و راحت بتوان با این مددجویان عزیز به گفتگو و مشاوره پرداخت و بصورت کامل توضیحات لازم در مورد انواع روشهای تشخیصی و درمانی داده شود . خدا را شاکریم که با توجه به روشهای پیشرفته درمان ناباروری میتوان به اکثریت زوجها کمک نمود .